Osakesalkunhoito

Hallinnoimissamme osakerahastoissa haetaan kasvavia osinkoja. Tavoitteen toteutuminen edellyttää hyvää yhtiötuntemusta ja liiketoiminnan ymmärrystä. Tästä syystä vaadimme salkunhoitajiltamme monipuolista taustaa ja intohimoa ymmärtää muuttuvaa maailmaa.

Aarni on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori ja hänellä on kattava kokemus institutionaalisten toimijoiden varainhoidossa. Hän on vuosina 2001-2019 toiminut useissa Fennia -ryhmän sijoitustoiminnan asiantuntija- ja johtotehtävissä, viimeksi Fennia Varainhoidon sijoitusjohtajana ja toimitusjohtajan varamiehenä. Pursiainen on toiminut myös useiden rahastoyhtiöiden hallitustehtävissä sekä yksityisten sijoitusyhtiöiden ja pääomarahastojen sijoitusneuvostojen jäsenenä.

päävastuullinen salkunhoitaja

Tuomas toimii osakerahatojen päävastuullisena salkunhoitajana. Tuomas on toiminut asiakasvastuullisena sijoitusalalla vuodesta 2010 ja yhtiömme palveluksessa vuodesta 2017. Hän on parhaillaan suorittamassa viimeistä osaa vaativasta ja kansainvälisesti arvostetusta CFA-sertifioinnista, joka kattaa portfolion hallintaa laajasti eri omaisuusluokkien näkökulmasta. Tuomas siirtyi Investors House Rahastojen salkunhoitotiimiin huhtikuussa 2020.