Kasvavia tuottoja

Alla olevat linkit avaavat sähköisesti allekirjoitettavan merkintä- ja asiakastietolomakkeen, jonka täyttämällä pääsette vaivattomasti tekemään sijoituksen rahastoihimme.

Uusi asiakas

Täyttäkää jompikumpi yllä olevista merkintälomakkeista ja maksakaa sen jälkeen merkintäsumma valitsemanne rahaston tilille. Lomakkeen allekirjoituksen jälkeen teidät ohjataan sivulle, josta maksutiedot löytyvät.

Samalla lomakkeella voi merkitä useita eri rahastoja yhdellä kerralla.

Nykyinen asiakas

Jos olette jo asiakkaamme, voitte merkintälomakkeen täyttämisen sijasta vain maksaa merkintäsumman alla näkyville merkintätileille ja lähettää tiedon merkinnästä meille sähköpostitse osoitteeseen rahastot [at] investorshouse.fi

Asiakastietojen muutos

Mikäli haluatte ilmoittaa meille muuttuneista yhteystiedoistanne, kuten uudesta osoitteesta tai pankkitilistä voitte tehdä sen alla olevasta painikkeesta aukeavalla lomakkeella. Lomake vaatii lopuksi sähköisen tunnistautumisen.

Lunastus

Mikäli haluatte lunastaa rahasto-osuuksianne voitte tehdä sen alla olevalta sivulta. Sivulta löytyy verkkopankkitunnuksilla allekirjoitettava sähköinen lomake, jolla lunastustoimeksiannon voi tehdä.

 

Merkintätilit


Muistakaa suorittaa tilisiirto valitsemanne rahaston tilille. Tilisiirron viestikenttään tulee laittaa merkitsijän henkilö- tai y-tunnus.

Lähetämme merkinnän toteuduttua kirjanpitokelpoisen merkintätositteen sähköisesti.

Investors Nordic Small Cap
IBAN: FI12 8129 9710 0140 36, BIC: DABAFIHH

Investors Global Aristocrats
IBAN: FI98 8129 9710 0142 34, BIC: DABAFIHH

Erikoissijoitusrahasto Investors Tuottokiinteistöt
IBAN: FI21 8129 9710 0199 85, BIC: DABAFIHH

Halutessanne voitte ladata tilisiirtolomakkeen tästä.

Huomioittehan että tietoturvasyistä emme lähetä täytettyä asiakastietolomaketta sähköpostitse. Voitte halutessanne ladata sähköisesti allekirjoitetun lomakkeen itsellenne rekisteröitymällä veloituksetta vismasign.fi

Merkintäpäivä on se pankkipäivä, jolloin merkintäsumma on rahastoyhtiön
käytettävissä viimeistään kello 12.00 Suomen aikaa.

Merkintähinta on merkintäpäivälle laskettu rahasto-osuuden arvo.
Vastaanotamme merkintöjä osakerahastoihin jokaisena pankkipäivänä.

Tuottokiinteistöt-erikoissijoitusrahasto on auki neljä kertaa vuodessa. Merkintäpäivät ovat maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun viimeinen pankkipäivä.

 

Investors House Rahastot Oy harjoittaa sijoitusrahastolaissa tarkoitettua sijoitusrahastotoimintaa sekä hoitaa vaihtoehtorahastojen hoitajista annetun lain mukaista vaihtoehtorahastoa. Investors House Rahastot Oy:lla on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. (Finanssivalvonta, PL 103, Snellmaninkatu 6, 00101 Helsinki, Puhelin, vaihde: 09 183 51).

Investors House Rahastot Oy:llä on lakiin perustuva velvollisuus tunnistaa asiakkaansa ja saada tiedot sijoitettavien varojen alkuperästä. Velvollisuus voi koskea jokaista merkintätapahtumaa. Mikäli tiedot ovat puutteelliset, Investors House Rahastot Oy:llä on oikeus olla välittämättä toimeksiantoa ja rahastoyhtiöllä on oikeus ja velvollisuus lykätä tai olla toteuttamatta merkintää.