Dividend Houselle AIFM-toimilupa

Investors Housen tytäryhtiö Dividend Houselle AIFM-toimilupa – mahdollistaa kiinteistörahasto-liiketoiminnan aloittamisen

Finanssivalvonta on 3.12.2018 myöntänyt Investors Housen tytäryhtiö Dividend Houselle AIFM- eli vaihtoehtoisrahastonhoitajan toimiluvan.

Dividend House on perustettu vuonna 2009 ja se tarjoaa asiakkailleen osinkoteemaan perustuvia osakerahastoja. Nyt saatu toimilupa mahdollistaa Dividend Housen liiketoiminnan laajentamisen osakerahastojen lisäksi kiinteistörahastoihin.

Toimitusjohtaja Risto Päivänsalo, Dividend House Oy:

Olemme pitkään tarjonneet asiakkaillemme osakerahastoja, jotka ovat erikoistuneet osinkoteemaan. Emoyhtiö Investors Housen kiinteistöosaamisen johdosta tarjonnan laajentaminen kiinteistörahastoihin on luonteva askel yhtiön kehityspolulla. Nyt voimme palvella asiakkaiden sijoitustarpeita useammassa omaisuuslajissa ja laajemmalla rahastovalikoimalla.

Toimitusjohtaja Petri Roininen, Investors House Oyj:

Investors Housen strategian ytimessä on koko kiinteistalan arvoketjun hallinta ja monipuolisten kiinteistöratkaisujen tarjoaminen sijoittajille aina pörssiosakkeesta rahastojen kautta yksityissijoittajien asunto-omaisuuden vuokraus- ja hoitopalveluihin. Tässä katsannossa Dividend Housen toimilupa ja tulevat kiinteistörahastot täydentävät konsernin strategiaa täydellisesti.

Investors House Rahastot Oy (2295445-4) – Veturitie 11 T 152, 00520 Helsinki – 010 322 1530 | Tietosuojaseloste