Dividend House Tuottokiinteistöt -rahasto saanut markkinointiluvan

Dividend House on saanut Finanssivalvonnalta markkinointiluvan uudelle rahastolle. Dividend House Tuottokiinteistöt on muodoltaan erikoissijoitusrahasto, joka on avoinna kaikille sijoittajille.

Dividend House arvioi, että rahaston markkinointi ja kiinteistöhankinnat käynnistetään vuoden loppuun mennessä.

Dividend House sai AIFM-toimiluvan joulukuussa 2018, jolloin yhtiö myös lanseerasi ammattimaisille sijoittajille suunnatun IVH Kampus kiinteistörahaston. Nyt markkinointiluvan saanut erikoissijoitusrahasto on tarkoitettu kaikille sijoittajille ja näin se laajentaa yhtiön asiakaskuntaa.

Tällä hetkellä Dividend Housen 105 M€:n hallinnoitavasta varallisuudesta noin 60 % on kiinteistörahastoja ja 40 % osinkoteemaan erikoistuneita osakerahastoja.

Salkunhoitaja Antti Lahtinen, Dividend House:

’’Olemme yhdessä emoyhtiö Investors Housen kanssa analysoineet Suomen kiinteistömarkkinoita huolellisesti. Uskoakseni olemme tunnistaneet markkinoilta segmentin, jollaista ei tällä hetkellä ole rahastosijoittajille tarjolla. Pyrimme avaamaan rahaston asiakkaille vielä kuluvan vuoden aikana.’’

Toimitusjohtaja Risto Päivänsalo, Dividend House:      

’’Asiakaskysyntä kiinteistörahastoja kohtaan on vahvaa. Nyt saatu markkinointilupa laajentaa kiinteistösektorin tarjontaamme ammattimaisista sijoittajista kaikkiin sijoittajiin sijoitussummasta riippumatta. Dividend Housesta onkin viimeisen vuoden aikana tullut aidosti kahden omaisuuslajin yhtiö.’’

Helsinki 18.10.2019

Investors House Oyj

Lisätiedot:       

Risto Päivänsalo, toimitusjohtaja, Dividend House Oy, puh 040 522 2309

Antti Lahtinen, salkunhoitaja, Dividend House Oy, puh. 040 538 6931

Dividend House on osa Investors House-konsernin Palvelut -segmenttiä.
Investors House Oyj on Nasdaq Helsingin päälistalla noteerattu kiinteistöalan sijoitusyhtiö.

Investors House Rahastot Oy (2295445-4) – Veturitie 11 T 152, 00520 Helsinki – 010 322 1530 | Tietosuojaseloste