Rahastoihimme nyt myös kuukausisijoituksella

Dividend House rahastoihin on mahdollista sijoittaa nyt myös toistuvalla kuukausisijoituksella, alkaen 250€ / kk. Vaihtoehto soveltuu erinomaisesti sijoittajille, jotka haluavat kartuttaa varallisuuttaan pitkäjänteisesti ja vaivattomasti.

Säännöllinen sijoittaminen on erinomainen vaihtoehto kertasijoituksen rinnalle. Se soveltuu hyvin sekä palkansaajalle että yrittäjälle, joka on kiinnostunut osakemarkkinoiden tuottopotentiaalista ja oman varallisuutensa kartuttamisesta. Säännöllinen sijoitus toimii myös eläkesäästämisen vaihtoehtona.

Säännöllisen sijoittamisen hyödyt:

Osakkeiden tuottopotentiaali: osakkeet on perinteisesti ollut tuottavin omaisuusluokka. Korkean tuottopotentiaali tarkoittaa myös kurssivaihteluun liittyvää riskiä. Ajoitukseen liittyvän riskin vähentämiseen säännöllinen sijoitus on oiva keino.

Ajallinen hajautus: säännöllisyys pienentää oleellisesti ajoitukseen liittyvää riskiä. Kurssien noustessa varallisuus karttuu arvonnousun ja osinkotuoton kautta. Säännöllisen ja pitkäjänteisen sijoittamisen erinomaisuus korostuu myös laskevissa kursseissa – tällöin saat samalla sijoitussummalla enemmän rahasto-osuuksia, jolloin myös tuleva tuottopotentiaali on korkeampi.

Ammattimainen salkunhoito: kuukausisijoittajana saat varoillesi ammattimaista salkunhoitoa. Toimimme aktiivisesti pohjoismaisella osakemarkkinalla poimien kulloinkin laadukkaimmat osinkoyhtiöt salkkuumme. Tavoittelemme kasvavaa osinkotuottoa.

Varaudu tulevaan: fiksu sijoittaja varautuu tulevaisuuteen täydentämällä omaa lakisääteistä eläkettään. Omatoimisesti sijoittaen rakennat pääoman, joka on käytössäsi silloin, kun itse sitä tarvitset.

Ota yhteyttä, ja aloita säännöllinen sijoittaminen nyt. Voit lukea lisätietoja merkinnästä myös täältä

Lisätietoja

Kaarlo Luostarinen, 050 547 6460, kaarlo.luostarinen@dividendhouse.com

Johan Wickholm, 050 441 8802, johan.wickholm@dividendhouse.com

Investors House Rahastot Oy (2295445-4) – Veturitie 11 T 152, 00520 Helsinki – 010 322 1530 | Tietosuojaseloste