Dividend Housen tiimi vahvistuu

Ritva Tiainen on aloittanut Dividend Housen myyntijohtajana Tampereella. Ritvalla on 30 vuoden kokemus johto- ja asiatuntijatehtävistä pankki- ja sijoitustoimialalla. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Pohjola Omaisuudenhoidossa, SYP/Meritassa sekä eQ Pankin Tampereen konttorin vetäjänä.

”Yhteistyö OVV Asuntopalvelujen kanssa on kasvattanut tuotteidemme kysyntää ja Ritvan aloittaessa pystymme palvelemaan asiakkaitamme Tampereella ja sen lähialueilla entistä paremmin. Ritvan kokemus ja monipuolinen osaaminen vahvistavat tiimiämme entisestään.” toteaa Dividend Housen toimitusjohtaja Risto Päivänsalo.

Ritva Tiainen on pitkän työuransa ohella toiminut useissa luottamustehtävissä mm. Pirkanmaan Osakesäästäjissä, Osakesäästäjien Liittovaltuustossa sekä Tampereen Suomalaisella Klubilla. ”Dividend Housen asiakaslähtöinen toimintatapa ja läpinäkyvä sijoitusfilosofia vakuuttivat minut heti. Kasvavat osingot tuovat sijoitustoimintaan selkeyden lisäksi myös merkittävää arvonnousupotentiaalia.” kommentoi Ritva Tiainen uutta tehtäväänsä.

Ritva Tiainen Dividend House

Lisätiedot:

Risto Päivänsalo, toimitusjohtaja, 040 522 2309

Ritva Tiainen, myyntijohtaja, Tampere, 050 376 0597

Investors House Rahastot Oy (2295445-4) – Veturitie 11 T 152, 00520 Helsinki – 010 322 1530 | Tietosuojaseloste