Dividend House Arvopaperin Rahapäivillä

Arvopaperin Rahapäivä 2017 järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 21.9. Tapahtumassa oli mukana useita varainhoitajien ständejä ja esitelmiä markkinakatsauksista erilaisiin asiantuntijapuheenvuoroihin. Dividend House oli myös mukana omalla ständillään, sekä omalla asiantuntijapuheenvuorollaan.

Nordic Small Cap -rahaston salkunhoitajamme Risto Päivänsalo piti oman esityksensä aiheesta “Laadukkaiden osingonmaksajien tunnistaminen”. Salin jokainen istumapaikka oli käytössä, ja kuulijoita riitti myös takarivin seisomapaikoille.

Sali oli täynnä viimeistä istumapaikkaa myöten

Kasvavat osingot kiinnostivat yleisöä. Risto pääsi esittelemään Nordic Small Cap -rahastosta löytyviä yhtiöitä, avaamaan yrityksen sijoitusfilosofiaa, miten kasvavia osinkoja haetaan sekä myös komeasti joka vuonna toteutunutta osinkojen kasvua.

Risto esittelemässä kasvavien osinkojen tavoitetta

Riston puheen lisäksi kiinnostuneita riitti myös Dividend Housen omalle ständille. Osalle yritys oli jo tuttu, mutta myös uusia osinkofilosofiasta kiinnostuneita sijoittajia löytyi. Ständillä nähtiin ajoittain koko Dividend Housen porukka, mutta pääsääntöisesti johdossa olivat myyntijohtajat Ville ja Tuomas. Tapahtumassa päästiin keskustelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä useiden ihmisten kanssa, ja huomaamaan että osingot kiinnostavat sijoittajia.Tuomas ja Ville edustamassa Dividend Housen ständillä

 

Investors House Rahastot Oy (2295445-4) – Veturitie 11 T 152, 00520 Helsinki – 010 322 1530 | Tietosuojaseloste