Dividend Houselle uusi enemmistöomistaja – yhtiön ja rahastojen toiminta jatkuu entiseen tapaan

Investors House on eilen allekirjoitetulla sopimuksella sopinut ostavansa enemmistön Dividend Housesta. Kaupan toteutuminen edellyttää Finanssivalvonnan hyväksymistä. Dividend Housen toimiva johto jatkaa yhtiössä osakkaana. Investors House Oyj on kiinteistösijoitusyhtiö, jonka osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingin päälistalla.

Dividend House saa Investors Housesta vahvan pääomistajan, ja Dividend Housen toiminta jatkuu entiseen tapaan. Omistusmuutos ei vaikuta Dividend Housen tuotteisiin, eikä palveluihin ja myös henkilöstö jatkaa entisissä tehtävissään.

Kuten Investors Housen pörssitiedotteessa kommentoin, näen omistajavaihdoksen yhtiölle ja asiakkaille positiivisena asiana: ”Dividend Housen sijoitusfilosofiana on sijoittaa pitkäjänteisesti laadukkaisiin osingonmaksajiin. Jatkossakin sijoitamme samalla tuottoisaksi ja vähäriskiseksi osoittautuneella tavalla. Investors Housen monipuolinen kiinteistöosaaminen tarjoaa kuitenkin luontevan tavan laajentaa rahastotarjontaa myös uuteen omaisuusluokkaan. Investors Housen arvoissa ja kulttuurissa on hämmästyttävän paljon yhteistä Dividend Housen kanssa, sillä molempien yhtiöiden toiminnassa korostuu selkeys, pitkäjänteisyys, yrittäjähenkisyys ja asiakaslähtöisyys. Niinpä olenkin luottavainen sen suhteen, että yhdessä uuden, vahva omistajan kanssa pystymme jatkossa tarjoamaan entistä nopeammassa tahdissa uutta ja panostamaan yhtiön kehitykseen.”

Investors Housen pörssitiedote: https://globenewswire.com/news-release/2018/02/22/1379800/0/fi/INVESTORS-HOUSE-OSTAA-DIVIDEND-HOUSEN-ENEMMIST%C3%96N-TOIMIVA-JOHTO-JATKAA-OSAKKAANA.html?print=1

Jos haluatte keskustella omistusmuutoksesta tai sijoituksistanne, annamme mielellämme lisätietoja:

Toimitusjohtaja Risto Päivänsalo, 040 522 2309 / risto.paivansalo@dividendhouse.com

Myyntijohtaja Tuomas Hillukkala, 040 158 2699 / tuomas.hillukkala@dividendhouse.com

Myyntijohtaja Ville Terhemaa, 040 770 2607  / ville.terhemaa@dividendhouse.com

Investors House Rahastot Oy (2295445-4) – Veturitie 11 T 152, 00520 Helsinki – 010 322 1530 | Tietosuojaseloste