Hashtag Dividend House

Myönnän. Hashtag/risuaita/mikä lienee, oli minulle vielä jokin aika sitten hieman ärsyttävä merkki, jonka perässä oli omituisesti yhteen kirjoitettuja sanoja, ja jotka alkoivat yhtäkkiä vilistä silmissä kesken TV-ohjelmien. Olen ollut täysin kykenemätön omaksumaan tuon omituisen merkin käyttööni, vaikka sen merkitys pikkuhiljaa alkoikin valjeta. Facebookissa olen kohtuullisen laiska roikkuja, enkä käytä Instagramia, koska en halua jakaa jokaista hetkeä elämästäni tuiki tuntemattomille enkä edes tutuille.

Olen siis ollut lähes täydellinen kalkkis mitä tulee sosiaalisen median käyttöön. Olenkin sitä sukupolvea, jonka elämä mullistui tekstiviestistä, ja joka vielä yliopistoaikoina seurasi luennoilla tusseilla kirjoitettuja piirtoheitinkalvoja. Ja olen kuitenkin vasta kolmekymppinen. Lapseni tulee varmasti vielä nauramaan vanhempiensa koulumuistoille.

Seurattuani tätä kaikkea sosiaalisen median ympärillä tapahtuvaa mylläkkää, olen oppinut ymmärtämään sähköisen viestinnän merkityksen. Olen ollut joka kerta hämmästynyt, kun olen lukenut teini-idolien joukkoon nousseista tubettajista, Instagram-julkkiksista ja ties keistä. Minun aikanani vain luettiin Suosikkia ja katsottiin Music Televisionia. Muutos on tapahtunut käsittämättömän nopeasti ja perässä on yritettävä pysyä.

Myös yritykset käyttävät jatkuvasti sosiaalista mediaa aktiivisena osana asiakasviestintää – maailma on tullut niin nopeatempoiseksi, että on parempi jakaa viestinsä Twitterissä kuin lähetellä vain roskapostilaareihin päätyviä meilejä saati sitten postittaa kirjeitä. Tieto vanhenee päivässä emmekä voi koskaan tietää mikä on ajankohtaista huomenna. Ne aiheet luodaan itse kaiketi jo tänään.

Tämä oivallus käänsi katseeni loppukesästä myös Dividend Housen viestintään. Mitä me voisimme tehdä siinä paremmin? Paljonkin. Vaikka toimimme tarkasti säädellyllä ja konservatiivisella alalla, voimme lisätä aktiivisuuttamme tiedottamisessa ja olla paremmin asiakkaidemme tavoitettavissa. Halusin myös tuoda tekemiseemme jotain uutta ja saada maailman – no, jos nyt ainakin aluksi Suomen – kiinnittämään meihin entistä paremmin huomiota. Ryhdyimme toimeen ja pari kuukautta myöhemmin olemme tässä tilanteessa. Nettisivustomme näyttää raikkaalta, olemme tehneet hyvännäköisiä videoita, perustaneet blogin – ja menneet Twitteriin (@dividend_house) risuaitojen sekaan. Kommentoimme, otamme osaa keskusteluun, jaamme uutisia ja olemme läsnä siinä loputtomassa uutisvirrassa.

Miten siis kuvailisin Dividend Housea lyhyesti hashtageilla?

#Osinkosijoittaminen #Rahastoyhtiö #Toimistokatajanokalla. #Europeansmallcapfund #Nordicsmallcapfund #Nordiclargecapfund #Pienijadynaaminen.

Kannattaa seurata.

 

Syysterkuin,

Hanna-Riikka Pynnönen

Hallintojohtaja

Investors House Rahastot Oy (2295445-4) – Veturitie 11 T 152, 00520 Helsinki – 010 322 1530 | Tietosuojaseloste