Dividend Housen rahastojen osingot jatkavat kasvuaan

Osingot jatkavat kasvuaan tänäkin keväänä. Rahastojemme sijoituskohteiden maksamat osingot viime vuoden tuloksista ovat selvillä ja näin myös rahasto-osuuskohtaiset osingot on saatu laskettua.

Dividend Housen sijoitusfilosofian keskeinen tavoite on saavuttaa vuosittain kasvava osinkovirta. Tavoitteiseen on päästy joka vuonna yhtiön historian aikana. Pohjoismaisten rahastojemme osingot ovat kasvaneet jo pitkään, mutta uudempi European Small Cap –rahastomme pääsi nyt ensi kertaa todistamaan, että sijoitusfilosofiamme toimii myös Pohjoismaiden ulkopuolella.

”Olemme onnistuneet löytämään erittäin laadukkaita kasvuyhtiöitä Euroopasta. Salkkuyhtiöiden liikevaihto ja tulokset kasvoivat viime vuonna, niinpä osinkojen kasvukaan ei tullut yllätyksenä. Lisäksi rahaston arvonnousu oli ensimmäisen täyden kalenterivuoden aikana huomattavasti markkinoiden keskimääräistä nousua kovempaa. Yhtiöiden tuloskasvu jatkuu vuonna 2016, joten ensi vuoden keväänäkin tultaneen näkemään osinkojen kasvua”, toteaa Eurooppa-rahaston salkunhoitaja Jarno Nurminen.

Alla olevat kuvaajat esittävät Dividend Housen rahastojen osinkokehityksen toiminnan alusta euroina per rahasto-osuus. A-osuuden osalta osingot jaetaan vuosittain tuotto-osuutena asiakkaille. B-osuuden osalta osingot sijoitetaan uudelleen rahaston sisällä jolloin kertyvä osinko myös kasvaa nopeammin.

Nordic Small Cap osuustolppa Nordic Large Cap osuustolppa
European Small Cap osuustolppa

Dividend House Oy:n hallinnoimien sijoitusrahastojen A-osuuksien tuotot irtoavat rahastojen 18.4.2016 vahvistettavista arvoista. Tuotto maksetaan niille osuudenomistajille, jotka ovat rahastojen osuudenomistajarekisterissä 15.4.2016.

  • Tuotto/osuus: Dividend House Nordic Small Cap: 5,97 EUR
  • Tuotto/osuus: Dividend House Nordic Large Cap: 5,40 EUR
  • Tuotto/osuus: Dividend House European Small Cap: 3,21 EUR

Tuotto maksetaan rahastojen osuudenomistajille 20.4.2016.

Lisätietoja:

Risto Päivänsalo, toimitusjohtaja & salkunhoitaja, puh 040 522 2309

Investors House Rahastot Oy (2295445-4) – Veturitie 11 T 152, 00520 Helsinki – 010 322 1530 | Tietosuojaseloste